Kies op maat

Login Menu

Minormarkt CHE 17 januari 2019

Een minor volgen op de Christelijke Hogeschool Ede? Kom naar de Minormarkt op donderdag 17 januari 2019!

CHE-minors zijn een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. De CHE leidt professionals op die vanuit hun persoonlijke passie kleur willen geven aan de samenleving. De CHE-minors helpen je om wat jou drijft te verbinden met waar je voor wordt opgeleid en wat er speelt in de samenleving. Dat maakt een minor op de CHE uniek.

CHE-minors betekenen verder: kwalitatief hoogwaardig onderwijs gegeven door gedreven docenten met kennis van zaken. De minors zijn vormgegeven vanuit een christelijke identiteit, maar toegankelijk voor elke hbo-student. Externe studenten die je voor gingen, geven aan dat ze de goede sfeer, de kwaliteit van de minors, de openheid en de persoonlijke aandacht op de CHE erg waarderen!

Vanaf januari vind je op www.che.nl/cheminors een overzicht van alle CHE-minors en enkele ervaringen van minorstudenten. Welkom op de Minormarkt op donderdag 17 januari 2019 (16.00 – 20.00 uur). Oriënteer je op ons aanbod, laat je informeren door de docenten en vraag minorstudenten zelf naar hun ervaring.

Aanmelden? Graag! Via de website: www.che.nl/cheminors