Kies op maat

Inloggen Menu

Human Talent

De minor Human Talent is bedoeld voor 4e jaars studenten HRM en studenten uit het bedrijfskundig of economisch domein. Kern van de minor vormt een praktijkopdracht, ondersteund door workshops op het gebied van HR Analytics, Business Model Generation, Coaching en ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap en International HRM. Minor wordt vorm gegeven in samenwerking met werkveld.

Leerdoelen

Je bent in staat als beginnend HRM professional complexe HRM vraagstukken te onderzoeken en te analyseren en de opdrachtgever daarover te adviseren.

  • Je geeft je professionele ontwikkeling als beginnend HRM verder vorm en reflecteert daarover. Daarbij reflecteer je zowel op je rol als strategisch HRM adviseur als wel in je rol als coach/loopbaanbegeleider.
  • Je bent in staat HRM vraagstukken binnen een ‘’business context” te plaatsen. Je begrijpt organisaties aan de hand van het business model canvas   (Osterwalder) en kan vanuit hieruit business modellen innoveren.

· Je verdiept je grondig in HR analytics, analyseert personeelsdata en verbindt uitkomsten hiervan met relevante data voor bedrijfsvoering teneinde beslissingen te kunnen nemen over de inzet van HR instrumenten of aanpassing van de HR strategie.

Ingangseisen

Niveau 2 competentieniveau of afgeronde (3e jaars) stage.

Toetsing

Assessments en opdrachten.

Rooster

Onder voorbehoud: Elke woensdag van 9.00 -16.00 uur aangevuld met workshops voornamelijk op dinsdagmiddag en donderdagochtend.