Kies op maat

Login Menu

MKB Advies (Strategische, financiële en fiscale dienstverlening)

#projectgestuurd #strategischadvies #finance #Breda

Hier ga je aan werken.

De mkb-ondernemer van  nu moet in staat zijn de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden wil hij over tien jaar nog bestaan.  Dit vraagt om innovatie, flexibiliteit, financiële sturing en kennis. Dit kan hij niet alleen. Er is steeds meer behoefte aan ondersteuning door een mkb-adviseur.  Ze rekenen dus op jouw kennis op strategisch, financieel en fiscaal gebied.


In de minor MKB-Advies komen al deze aspecten aanbod en zet je een grote stap in je ontwikkeling tot junior mkb-adviseur.

Leerdoelen

PROGRAMMA

Tijdens de duur van de minor ben jij als junior mkb-adviseur in dienst van ons mkb-adviesbureau. Met collega junior adviseurs vormen jullie mkb- adviesteams die aan opdrachten werken. Teams die aan opdrachten werken voor bedrijven en instellingen. De eerste weken staan in het teken van het ontwikkelen van diverse skills. Daarna kun je solliciteren naar een rol binnen een specialistisch team (focus strategisch, fiscaal of financieel).

Als junior mkb-adviseur overleg je met je opdrachtgever en je team.  Je neemt deel aan bijeenkomsten, trainingen en besprekingen.

Tevens werk je in een ander team binnen onze organisatie aan een onderzoek over een actueel thema binnen het mkb-segment en organiseer je een bijeenkomst over deze thema’s.

Aanvullende informatie

Let op:

Avans-opleiding gekoppeld aan de deze minormodule is:

Bedrijfseconomie Breda (BE-B)

Deze informatie heb je nodig voor de inschrijving in Studielink.

De minor wordt één kwartaal aangeboden in Den Bosch en één kwartaal aangeboden in Breda. 

Aanmelding: let op! Je aanmelding wordt pas bij ons bekend wanneer jij per e-mail je leerovereenkomst stuurt. Een aanmelding via alleen kies op maat betekent nog geen garantie voor een plaatje in de minor. 

Ingangseisen

Ingangseisen:

- Opleiding Bedrijfseconomie / Bedrijfskunde MER*

- Minimaal stage + propedeuse behaald

- Motivatiebrief bij inschrijving

Minimum en maximum aantal studenten

Minimaal 16 studenten

Maximaal 48 studenten

* Indien vooropleiding niet volledig aansluit zal toelating plaatsvinden door middel van een toelatingsgesprek.

 

Toetsing

HET RESULTAAT

Elke junior adviseur krijgt na de sollicitatieprocedure een intakegesprek met zijn of haar leidinggevende. Dit kan gezien worden als een go/no go. Op basis van het intakegesprek maak je samen  een plan waaraan je 15 weken lang binnen ons mkb-adviesbureau en  het specifieke team gaat werken.  In voortgangsgesprekken bekijk je met teamgenoten of alles nog volgens plan verloopt.

In het afsluitende gesprek beoordelen je leidinggevenden in hoeverre je geschikt bent voor de functie van junior mkb-adviseur.

Literatuur

De literatuurlijst is t.z.t. te vinden op Studystore.nl

Check altijd het juiste studiejaar en semester

Rooster

-