Kies op maat

Inloggen Menu

Business 2030

#toekomstkijken #projectgestuurd #duurzaamheid #Breda

Hier ga je aan werken.

Inhoud

De wereld om je heen verandert in razendsnel tempo! Door ontwikkelingen in kennisdeling en communicatie ontstaan er nieuwe verbindingen. Grenzen tussen landen, generaties en binnen ondernemingen vervagen. Je krijgt te maken met nieuwe (duurzame) verdienmodellen, werkwijzen, arbeidsverhoudingen en zelfs beroepen die nu nog niet eens bestaan.

Hoe kan het morgen anders?

Hoe ziet een ziekenhuis er in 2030 uit? En Schiphol? Wat doet een manager in 2030? Hoe, waar en wanneer werken we in 2030? Wat is de impact van social media en digitalisering op zakendoen?

 

Leerdoelen

In deze minor creëer je een toekomstvisie voor een organisatie en maak je een eindproduct waarmee je de mensen in de organisatie inspireert en aanzet tot handelen.

Learning Community

Studenten, bedrijven en docenten vormen een learning community. Dat betekent dat de nadruk ligt op gezamenlijk ontwikkelen, leren en werken. Drie vaste dagen per week ben je hiervoor aanwezig in de werkruimte van de community in Breda. Hier heb je veel ruimte om opdrachten en leervragen te bespreken, nieuwe inzichten op te doen en nieuwe manieren van leren en werken uit te proberen. Hierbij staan jouw ideeën en jouw initiatief centraal: van bedrijven en docenten kun je verwachten dat ze je uit zullen lokken om het beste van jezelf te laten zien, maar……..jij bent in the lead.

Aanvullende informatie

Let op:

Avans-opleiding gekoppeld aan de deze minormodule is:

Bedrijfskunde (BDK-B)

Deze informatie heb je nodig voor de inschrijving in Studielink.

Plaats/locatie

De minor wordt verzorgd in Breda.

Minimum aantal deelnemers: 15

Toelating: toelating gaat door middel van een intake gesprek. Als je je via de leerovereenkomst aanmeld ontvang je via het bij ons bekende e-mailadres een uitnodiging voor dit gesprek. Er worden gedurende het aanmeldproces meerdere momenten gepland waarop deze gesprekken zullen plaatsvinden.

Contactpersonen Rian Dirken (Avans AAFM, opleiding Bedrijfskunde)

Aanmelding: let op! Je aanmelding wordt pas bij ons bekend wanneer jij per e-mail je leerovereenkomst stuurt. Een aanmelding via alleen kies op maat betekent geen garantie voor een plekje in de minor. 

Ingangseisen

Vraag jij je af hoe de business morgen beter kan? Leer je graag hoe je mensen inspireert en in beweging brengt? Spreekt het je aan om de weg naar je eindopdracht samen met bedrijven en docenten in te vullen? Durf je het aan je interesses in te brengen en te werken en leren vanuit wat op je pad komt? Dan is dit jouw minor!

Business 2030 is bedoeld voor alle studenten met een opleiding in Business, Finance en Commerce. Voorbeelden zijn de opleidingen Finance & Control, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Business IT & Management, Commerciële Economie en International Business and Management Studies.

De minor vergt inhoudelijk geen specifieke voorkennis. Belangrijk is dat je het leuk vindt, je interesses in te brengen, dat je graag (nog) niet zo bekende paden bewandelt en graag samen werkt en leert.

Toetsing

Je maakt samen met een projectgroep een eindproduct waarmee je de toekomstvisie aan de organisatie presenteert en de mensen in de organisatie inspireert. Ook houd je een learning journey bij, waarin je beschrijft wat je hebt geleerd, waar je tegenaan bent gelopen etc. Tussendoor maak je opdrachten. Dit samen bepaalt het eindcijfer.

Literatuur

Geen voorgeschreven literatuur

Rooster