Kies op maat

Login Menu

Business Innovation en Waardecreatie in Agri en Food

Ben jij van plan om te gaan ondernemen in Agri of Food? Heb je al (een begin van) een idee en wil je dat verder uitwerken? Of is er een bedrijf waarvoor je dolgraag een opdracht voor zou willen uitwerken? In deze minor ga je het business model voor jouw onderneming uitdenken en ontwerpen én je gaat je waardepropositie (product, merk, verpakking, communicatiemiddelen, diensten) zodanig ontwikkelen en vormgeven, dat consumenten graag bereid zijn om te betalen voor de meerwaarde die jij biedt, met jóuw AgriFood concept!

Deze minor is samengesteld uit twee HAS-minors van ieder 15 ECTS, namelijk 10 weken “Ondernemen & Innoveren” (link https://www.kiesopmaat.nl/modules/has/BA/138812/ of in het Engels ‘Business Innovation’ https://www.kiesopmaat.nl/modules/has/BA/138025/), gevolgd door 10 weken “Value bij Design” (link https://www.kiesopmaat.nl/modules/has/-/138732/).

Kies je voor deze gecombineerde minor, dan garanderen we je een naadloze aansluiting tussen de twee, wat wil zeggen dat jóuw business-idee uit “Ondernemen & Innoveren” ook daadwerkelijk centraal komt te staan binnen het onderdeel “Value by Design”.

Leerdoelen

Zie “Ondernemen & Innoveren(of Business Innovation)” en “Value by Design”

Aanvullende informatie

Er is een mogelijkheid om de eerste 10 weken in het Engels de lessen te volgen. Het project kun je uitvoeren in het Nederlands of Engels.

Ingangseisen

Om deel te nemen aan deze minor moet je je hbo-propedeuse hebben afgerond en minimaal 40 EC hebben behaald uit je tweede leerjaar.

Toetsing

Zie “Ondernemen & Innoveren (of Business Innovation)” en “Value by Design”

Literatuur

Zie “Ondernemen & Innoveren (of Business Innovation)” en “Value by Design”

Rooster

Nog niet bekend.