Kies op maat

Inloggen Menu

Consumentengedrag 3.0

Jullie gaan het komende half jaar op een spreekwoordelijke expeditie door de wereld van consumenten. Op avontuur waarbij wegen niet gebaand zijn en er een beroep wordt gedaan op je inzet, inventiviteit, denkvermogen, creativiteit en uithoudingsvermogen om zo te komen tot een innovatief concept. Je zult tot nieuwe ideeën en inzichten komen. Vondsten doen die leiden tot een oplossing die consumenten aanspreekt en / of bindt aan de organisatie waarvoor je werkt. De expeditie zal je langs pieken en dalen leiden die horen bij een innovatieproject. Bij terugkeer zal je een enorme ervaring rijker zijn.

De praktische VOORT innovatiemethode van Van Wulfen zal je guide line zijn. 

De reis maak je samen met en voor een opdrachtgever en onder leiding van coaches die al wat ervaring hebben met dit soort expedities.

We wensen je een leerzame en boeiende tijd toe.

De 20 weken zijn op de te delen in 4 onderdelen. De eerste tien weken ga je aan de slag met een project waar je samen met andere studenten (projectgroep) nieuwe duurzame producten en diensten bedenkt voor een opdrachtgever. Dit leidt tot een ‘projectvoorstel’ (dit woord is een beetje misleidend; het is na 10 weken al veel meer is dan een voorstel).
Daarnaast werk je aan een individueel gedeelte aan zelfgekozen thema’s die jouw speciale belangstelling hebben, de zogenaamde ‘oriëntatie-opdracht consumentengedrag’.

Week 11 tot en met week 20 ga je verder met het project. Daarnaast verdiep jij je op toegepast wetenschappelijke wijze, voor wat betreft het individuele deel in een zelfgekozen onderwerp waar je expert in wilt worden. Maatschappelijke en persoonlijke zelfontplooiing staan centraal.

Aanvullende informatie

Inschrijven via Kies op Maat is geen garantie dat er een plek beschikbaar is. Het kan zijn dat de minor vol zit op het moment dat jouw inschrijving bij de coordinator binnen komt.
Wat kun je zelf doen? Zorg ervoor dat je je inschrijving volledig maakt in Osiris aanmeld. De link wordt je in het aanmeldproces toegezonden.

Ingangseisen

In bezit van propedeuse getuigschrift

3e en 4e jaars studenten

Toetsing

Opdrachten en presentaties

Rooster

Dagonderwijs volgens rooster in semester 1 (september-februari)