Kies op maat

Inloggen Menu

Sales Talent en Innovatie Programma (STIP)

De Minor STIP is een honoursminor. In deze sales minor krijg je een rijk beeld van het vakgebied sales. We kijken niet alleen naar het sales, maar ook naar inkoopmanagement, het leidinggeven aan een salesteam, Customer Relations Management en natuurlijk naar het voeren van salesgesprekken waarin we naast gesprekstechnieken ook kijken naar Neuro Linguistisch Programeren. 

De minor heeft dus een breed programma, maar er is ook ruimte voor verdieping. Hierin speel jij als student een belangrijke rol. Je mag zelf de ruimte zoeken en nemen om je op onderwerpen te verdiepen. Je hebt dus veel vrijheid!

Het salesdomein kent voor jou geen geheimen meer, of toch..?

Leerdoelen

Je leerdoelen bepaal je hoofdzakelijk zelf.

Ingangseisen

STIP is een honoursminor. Dit houdt in dat we topkandidaten selecteren. Dit doen we door middel van een sollicitatieprocedure. Om hier aan deel te nemen dien je je sollicitatiebrief en CV in te dienen bij Kees Rozema, k.h.rozema@pl.hanze.nl. Hierna word je, wanneer je sollicitatiebrief en CV voldoenen worden bevonden, uitgenodigd voor een gesprek. Ook dien je tenminste je propedeuse behaald je hebben om te kunnen starten.

Toetsing

Opdrachten, gesprekken en een enkel tentamen.

Literatuur

Tijdens de minor wordt gewerkt met diverse literatuurbronnen. Weinig boeken, maar veel (top)artikelen. In het programma is het ook mogelijk zelf keuzes te maken voor literatuur.

Rooster

Je week bestaat uit 2 dagen waarop je interactieve lessen volgt, en 2 dagen waarop je voor een project bij een bedrijf zit.