Kies op maat

Inloggen Menu

Public relations en woordvoering voor gevorderden

Bekijk hier het filmpje over deze minor!

Wil jij de fijne kneepjes van het pr-en woordvoeringsvak leren door te luisteren naar een variëteit van gastsprekers en als pr-bureau te werken voor een klant? Dan is deze minor voor jou. Tijdens de hoorcolleges luister je naar de ervaringen van gastsprekers uit de verschillende hoeken van pr en woordvoering.  Met een ‘echte’ opdrachtgever werken studenten in speciaal te vormen ‘pr-bureautjes’ buiten de hoor-en werkcolleges full-time aan een pr-plan, perskit, persberichten, crisis-prplan, opinieblogs, contentmanagement via social media en owned media en andere vormen van pr.

Leerdoelen

Je weet wat pr en woordvoering theoretisch en praktisch inhoudt. 

Je bent vaardig in het bedenken en creëren van pr-instrumenten en je weet hoe je je als pr-adviseur het woord voor een opdrachtgever kan voeren.  

Ingangseisen

Derde- en vierdejaars studenten van de opleidingen Communicatie, Commerciële Economie, Human Resource Management, Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-Rechten. 

Toelatingseisen: minimaal propedeuse, minimaal 30 EC uit de hoofdfase en verder staat de toelating tot de minor ter beoordeling van de examencommissie van de opleiding.  

Toetsing

Wekelijkse schriftelijke opdracht, aanwezigheid verplicht op de colleges maar ook bij opdrachtgever in overleg. 

Literatuur

Rooster

drie uur per week, 1 uur college, 2 uur werkcolleges aansluitend, drie dagen bij opdrachtgever.