Kies op maat

Inloggen Menu

Start-up Runway Rotterdam

Start-up your business | Incubator Academy

Niet lullen maar poetsen! Starten met je eigen bedrijf, daar droom je van, daar lig je wakker van.  Misschien loop je al een tijd rond met een businessidee of ben je al ondernemend bezig in je eigen bedrijf maar zie je steeds vaker de noodzaak van acceleratie en groei van jouw bedrijf. Het kan ook zijn dat je, in alles wat je doet, voelt dat je een ondernemer bent, maar hoe dan verder? Ondernemen in de Incubator Academy is dan iets voor jou!

Wij hebben een dynamische omgeving gecreëerd voor ondernemende studenten die bezig willen zijn met hun eigen bedrijf of als founding-partner willen gelden voor een andere start-up. In deze hogeschoolbrede minor krijg je de unieke kans om écht te ondernemen en continu met je eigen bedrijf bezig te zijn. Heb je een eigen idee voor een innovatie waar men straks niet meer omheen kan, een plan voor een totaal nieuwe doelgroep of markt die anderen nog niet gezien hebben of een nieuw businessmodel wat de wereld gaat verbeteren? Stap dan bij ons aan boord!

Leerdoelen

Tijdens deze minor bieden we je alles wat je nodig hebt om jouw start-up uit te laten groeien tot een volwaardige onderneming met impact: 

√  Geen keurslijf maar een flexibele invulling van het programma

√  Alleen werken of omringt door een team gelijkgestemden

√  Nieuw netwerk en mogelijke toegang tot investeerders

√  Coaches op drie niveaus (lean start-up experts | businesscoaches | inhoudexperts)

√  Inspiratiesessies, gave workshops en businessdriven excursies

Ingangseisen

√  Studenten met een innovatief idee 

√  Ondernemende studenten die als co-founder willen aansluiten bij een start-up 

√  Studenten die al een eigen bedrijf hebben en de ambitie hebben om dit bedrijf op te schalen 

Opmerkingen
Voor deze minor geldt een toelatingsopdracht die bestaat uit het een videopitch waarin je jezelf en jouw bedrijf of business idee voorstelt. Op basis van de kwaliteit wordt bepaald door minorcoördinator of je geschikt bent voor deelname aan de minor. 

Toetsing

Omdat ondernemerschap zich niet laat vangen in een keurslijf en omdat de deelnemende start-ups zich in een verschillende fase bevinden, is ons minorprogramma flexibel. Na het volgen van deze minor kan het afstuderen in een eigen bedrijf een optie zijn. De Incubator Academy is Rotterdams. In deze minor houden we van aanpakken, zien en gezien worden en ontwikkelen met impact! Niet lullen, maar poetsen, schrijf je direct in via de link of neem contact op met Joeri van den Hoek voor meer informatie: j.s.van.den.hoek@hr.nl