Kies op maat

Inloggen Menu

Organisatieverandering & Organisatieontwikkeling

Wil jij er achter komen hoe jij een leven lang voor jezelf (positief) gezond kan omgaan met veranderingen en daarmee ook een leven lang anderen binnen jouw organisatie en in je (klanten) omgeving kan helpen hier ook mee om te kunnen gaan? Dan is deze minor wat voor jou! 

Inhoud van de minor

Je gaat aan de slag met een veranderkundig- en/of ontwikkelthema bij een organisatie. Je analyseert, diagnosticeert, adviseert, faciliteert en voert dialogen met een team. Er ligt nadruk op het ontwikkelthema in de organisatie, het team, de relatie(s) en het persoonlijke leren. 

Tevens ga je aan de slag met je eigen professionele rol en je stelt vast welke nieuwe rollen je verder wilt ontdekken en welke je in de toekomst wilt gaan ervaren. 

 

Leerdoelen

Elke bijeenkomst kent een veranderthema waarbij steeds kan worden gezien dat het onderwerp te maken heeft met EN inhoud EN verhouding EN houding en gedrag zodat er een integrale benadering van veranderen van organisaties mogelijk is. 

Ingangseisen

Deze minor is bedoeld voor studenten die in deeltijd studeren en ruimte in hun curriculum hebben om voor 30 studiepunten een vrije keuzemodule/minor te volgen.   

Verder is het raadzaam om al een substantieel deel van de studie te hebben gevolgd (ongeveer 90 studiepunten behaald) zodat studenten een goede basis hebt om deel te nemen aan deze minor. 

Rooster

Er vinden wekelijks bijeenkomsten plaats gedurende 2 x 8 weken van 16.00 tot 20.30 op maandagen… 

Toetsing

Toetsing
  • Organisatieverandering & Organisatieontwikkeling (Portfolio) – Portfolio 

  • Organisatieverandering & Organisatieontwikkeling (Assessment) – Assessment 
     

N.B. Organisatieverandering & Organisatieontwikkeling (Portfolio) – Portfolio moet behaald zijn voordat assessment plaats kan vinden