Kies op maat

Inloggen Menu

Gedrag en leren

Gedrag en leren.

Passend onderwijs vraagt veel van de leerkracht. Wat heb jij nodig om goed om te kunnen gaan met de diversiteit aan onderwijsbehoeften in de klas? De minor beschouwt diversiteit als vanzelfsprekend en neemt dit gegeven tot uitgangspunt van goed onderwijs. Goed onderwijs waarin alle kinderen tot hun recht komen en in hun ontwikkeling worden gestimuleerd.

Leerdoelen

In de minor vragen we ons af: hoe kan ieder kind zich optimaal ontwikkelen en wat is daarvoor nodig in het onderwijs? Concreet betekent dit dat je verschillende modules op de pabo krijgt, stage loopt in het speciaal (basis) onderwijs én in een project groep werkt aan een vraagstuk ten behoeve van echte, relevante vraagstukken. Kortom een zeer gevarieerde, toegepaste minor welke samen met het werkveld speciaal voor Pabo studenten in Noord-Nederland gemaakt is.

Ingangseisen

De minor staat, als mogelijke invulling van hun minorruimte, open voor 3e en 4e jaars studenten van de pabo.

Rooster

Het lesrooster en het tentamenrooster zijn te vinden via MijnHanze.nl. Het lesrooster staat onder Rooster, SPEA, jaar 4. Het tentamenrooster is te vinden onder praktische informatie, jaarplanning, onder de tegel 'Weten en Regelen student'.

Toetsing

zie hierboven.

Aanvullende informatie

De minor staat, als mogelijke invulling van hun minorruimte, open voor 3e en 4e jaars studenten van de pabo.