Kies op maat

Inloggen Menu

De Noorderlingen - The minor for major

Ben jij een ambitieuze student met een eigen onderneming of businessidee? En ben jij klaar voor de next major step? Dan is de minor De Noorderlingen iets voor jou. Vijf maanden lang werk je écht aan je bedrijf. Daarbij krijg je begeleiding van professionals. Je kijkt kritisch naar je eigen ideeën en reflecteert op je persoonlijke groei. En gaat met jouw concept de wereld in.

 • Ontwikkel je als ondernemer en als mens.
 • Bepaal je eigen koers.
 • Krijg toegang tot een enorm netwerk.

Leerdoelen

Inhoud van de minor

In onze minor laten we jonge ambitieuze ondernemers groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Tijdens een groeiprogramma van vijf maanden worden de deelnemers geprikkeld om hun concept kritisch te bekijken, te reflecteren op hun persoonlijke groei, maar vooral ook om naar buiten te gaan!

De vaste structuur qua groepssessies geeft de rode draad weer in het programma, de inhoud en koers kan elke deelnemer voor zichzelf bepalen. Het leerproces staat centraal, fouten maken mag, elk gesprek moet een reden zijn om aannames over het eigen concept te testen.

Opzet van de minor

Wat bieden wij? Het programma bestaat uit een aantal vaste sessies met de hele groep, gecombineerd met veel individueel contact.  

Groep

 1. Businessmodel sessies
 2. Effectuation sessies
 3. Intervisie sessies
 4. Masterclasses
 5.  Bedrijfsbezoeken
 6. Netwerkbijeenkomsten

Individueel ​

 1.  Coach gesprekken
 2.  Adviseur gesprekken
 3. Coördinator gesprekken

Wat zoek jij?

Wij bieden een bepaalde basis, maar leggen de vraag ook bij jou neer! Zoek je een specifieke expertise of heb je vragen over een bepaald thema? Vraag het ons en wij kijken hoe we dit in het programma kunnen verwerken! Meer informatie over de minor vind je hier. 

Aanvullende informatie

Meer informatie is te vinden op onze website www.de-noorderlingen.nl, onze Facebookpagina De Noorderlingen - The minor for major succes of via e-mail: info@de-noorderlingen.nl
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0643446657 (Anna Vellinga)

Ingangseisen

We voeren met iedere student een intakegesprek.

De Noorderlingen is een samenwerking de NHL Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen

Toetsing

Assessment o.b.v. portfolio. 

Literatuur

Geen.