Kies op maat

Inloggen Menu

De Noorderlingen Top Programma Ondernemerschap

Ben jij student met je eigen bedrijf? Dan zoeken we jou! De Noorderlingen is een Top programma ondernemerschap voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming.  5 maanden lang écht werken aan je bedrijf of business idee onder begeleiding van professionals. Inspirerende sprekers, bijzondere workshops, bedrijfsbezoeken je eigen business coach én toegang tot een enorm netwerk van partners als FC Groningen, Deloitte, Randstad en Trip advocaten.

 

De Noorderlingen is:

·         Je eigen bedrijf (door)ontwikkelen

·         Gecoacht worden door een ondernemer

·         Geen colleges maar bedrijfsbezoeken en workshops

·         Professioneel advies van experts

·         Een halfjaar lang ondernemen!

De Noorderlingen heeft vele succesvolle alumni en is dé springplank om je bedrijf én jezelf als ondernemer te ontwikkelen. Een selecte groep studenten zal worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure en zullen zich met trots ‘Ondernemende helden van het Noorden’ mogen noemen!

Nieuwsgierig geworden naar De Noorderlingen? Geef je op voor ons programma of kijk op onze website! Misschien sta jij straks tussen de nieuwe ondernemende helden!

Aanmelden? Kijk op www.de-noorderlingen.nl of stuur een mail naar info@de-noorderlingen.nl

De Noorderling:

·         Heeft lef

·         Heeft visie

·         Durft verantwoord risico te zoeken

·         Durft te falen

·         Kan zijn eigen bestemming bepalen

·         Wil een voorbeeld zijn voor anderen

 

Leerdoelen

De student verwerft zowel competenties op gebied van persoonlijke ontwikkeling als bedrijfsontwikkeling. Alle competenties zijn op eindniveau

Aanvullende informatie

Meer informatie is te vinden op onze website www.de-noorderlingen.nl onze Facebookpagina De Noorderlingen Ondernemende Helden of via email: info@de-noorderlingen.nl Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0643446657 (Anna Vellinga)

De Noordelingen hanteert een intakegesprek en een weekopdracht. Hieruit volgt een GO of NO GO voor de student.

Ingangseisen

Het programma is alleen geschikt voor ambitieuze en gemotiveerde deelnemers die een vernieuwend en potentieel schaalbaar ondernemersconcept hebben. Om de kwaliteit van het programma en de deelnemers te waarborgen, wordt er selectie aan de poort toegepast.

Onze kernwaardes zijn; Positief, trots, ambitieus, uitdagend, innovatief en duurzaam. Herken jij jezelf in deze eigenschappen en heb jij een geweldig start up idee? Geef je dan op voor De Noorderlingen.

De Noorderlingen is een samenwerking de NHL Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen

Toetsing

Schriftelijk tentamens middels een portfolio en mondeling tentamens middels presentaties en gesprekken.

Literatuur

Geen.

Rooster

Iedere dinsdag en woensdag van 9:00 - 17:00.