Kies op maat

Inloggen Menu

Masters of Change

Tijdens deze minor ben je actief in een groep van vier studenten en krijg je je eigen coach toegewezen. Je gaat aan de slag met een praktijkopdracht voor een bestaand bedrijf. Je mag zelf een keuze maken voor een interessant bedrijf om een veranderadvies voor te doen. Tijdens de minor leer je als professional een advies uit te brengen voor jouw cliënt.

 

Je wordt door gecertificeerde docenten getraind in het hanteren van verandermodellen, zodat je optimaal kunt toewerken naar adviseren over bijvoorbeeld  managementdashboards om organisaties te helpen met de missie, visie en doelen en de sturing hierin. Speciale aandacht is er voor waarderend onderzoek, teamontwikkeling en kracht gericht coachen.

 

Tijdens de minor leer je als professional een advies uit te brengen voor jouw cliënt. Je wordt beoordeeld op verschillende opdrachten binnen de minor. De minor is helder ingedeeld in fasen waardoor je een duidelijk en gelijkmatige studiedruk hebt.

Leerdoelen

Ben je nieuwsgierig naar hoe verandering plaatsvindt in het werk en leven van mensen? De minor ‘Masters of Change’ is de plek om alle kanten van verandering te ontdekken! Niet alleen in de rol van veranderaar maar ook in die van organisatiecoach (een combinatie van adviseur en coach) en (intern) entrepreneur! Het doel van deze minor is dan ook het ontwikkelen van jouw mogelijkheden voor inspiratie en inzet in verandermanagement in de organisatie, verandering van de mensen in de organisatie en je eigen houding hierin.

Ingangseisen

Afgeronde propedeuse is gewenst, afgeronde stage is gewenst. De minor wordt aangeboden in jaar 3 van de opleiding.

Toetsing

Assessments

Literatuur

Wordt later bekend gemaakt

Rooster

Wordt later bekend gemaakt