Kies op maat

Inloggen Menu

Artistieke Werkplaats G.I.S.T (Groeien, Innoveren, Stimuleren en Tonen)

Heb jij een authentiek, eigenwijs of artistiek idee? En wil je dit idee uitwerken tot een persoonlijk concept waarmee je de wereld in kan? Dan is de Artistieke Werkplaats G.I.S.T. iets voor jou..

In deze minor ben jij je eigen opdrachtgever. En zet je met jouw idee anderen in beweging. Ambitie, fascinatie en inspiratie: dat is waar het in deze minor om draait.

  • Je gaat op zoek naar een podium voor jouw idee of product.
  • Je volgt lezingen van allerlei gastdocenten.
  • Je gaat op excursies en bezoekt tentoonstellingen.
Inhoud van de minor

In de artistieke werkplaats GIST staan de volgende pijlers centraal: Groeien, Innoveren, Stimuleren en Tonen. Persoonlijk leiderschap is de leidraad, je bent zelf de opdrachtgever. Je maakt je eigen keuzes, steeds opnieuw. Niets en niemand om je achter te verschuilen. Er wordt gewerkt vanuit eigen talenten en interesses. Onderzoek en uitvoering van authentieke, artistieke ideeën gaan hand in hand. Daarbij worden vragen gesteld: Hoe onderzoek je eigen ideeën en concepten; Wat zijn je drijfveren; Wat geeft je energie; Wat is artistieke kwaliteit; Hoe kom je aan het werk en hoe blijf je aan het werk en Hoe kun je jouw bevindingen inzetten binnen je eigen vakgebied. GIST stimuleert vanuit een artistieke invalshoek de intrinsieke motivatie en met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en co-creatie die past bij je eigen professionele ontwikkeling.

Ingangseisen

Studenten die het aandurven hun eigen opdrachtgever te zijn en open staan voor een artistieke invalshoek zijn op hun plaats bij G.I.S.T.  Propedeuse moet zijn behaald.   

Deze minor wordt aangeboden door de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Toetsing

Toetsing

Assessment van een samengesteld portfolio bestaande uit meerdere producten en leerresultaten.