Hospitality Management (NL) - 2025-2026
Ontdek de dynamische wereld van gastvrijheid tijdens onze Hospitality Management track! Dit programma is jouw springplank naar innovatie in de hospitality sector, waar je niet alleen theoretische kennis vergaart, maar ook de kans krijgt om een eigen hospitality concept te ontwikkelen. Bereid je voor op een leerzame ervaring waarbij je praktische vaardigheden opdoet door te werken op boeiende locaties en te netwerken met ervaren professionals.
Na afronding van deze track ben je niet alleen een gewilde kandidaat in de gastvrijheidssector, maar ook daarbuiten, waar de waarde van echte gastvrijheid onmisbaar is. Je leert buiten de gebaande paden te denken door directe interactie met de industrie via workshops, excursies, praktijkopdrachten en gastcolleges. Dit programma is perfect voor studenten die hun horizon willen verbreden, hands-on ervaring willen opdoen en impact willen maken in de gastvrijheidssector. Maak van gastvrijheid je tweede natuur!
Leerdoelen
Je werkt aan drie leeruitkomsten:
- Initiëren en creëren
Je initieert en creëert duurzame hospitality concepten, gericht op actuele markttrends, klantbehoeften en culturele diversiteit, met aandacht voor economische haalbaarheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid - Realiseren en implementeren
Tijdens de hotel challenge doe je onderzoek naar de gastvrijheid van een hotel, en lever je een rapport op met aanbevelingen en ontwerp je een prototype voor een nieuw product of service.
Je organiseert of assisteert bij het organiseren van een kleinschalig evenement. Je ontwerpt ook een klein indidvidueel gastvrijheidsconcept. - Marketing
Tijdens de track werk ja aan marketingelementen zoals een klantprofiel en een persona. Ook kun je voor de prototypes werken aan marketingproducten. Bij het ontwerpen van de nieuwe customer experience werk je ook aan online marketingonderdelen.
Voor het ontwikkelen van de leeruitkomsten maak je gebruik van diverse vaardigheden, waaronder: Persoonlijk leiderschap, Gastvrijheid, (Inter)culturele communicatie en onderzoekend vermogen.
Rooster
We gaan uit van een 40-urige studieweek. Gemiddeld ben je ca. 14 uur per week op school.
Toetsing
Je werkt aan groepsopdrachten waaronder:
- Producten voor werkveldpartners in de gastvrijheidssector zoals accommodaties, event locaties en pretparken, inclusief prototypes, rapport + presentatie
- Ontwerpen van oplossingen op het gebied van gastvrijheid in lokale gemeendschappen zoals 'gastvrije binnensteden'
- Organisatie en hosting workshop of klein event
Daarnaast werk je ook aan individuele opdrachten:
- Hospitality concept: presentatie
- Portfolio: rapport
Aanvullende informatie
Heb je vragen? Contact: kiesopmaat.crb@inholland.nl
Het kan gebeuren dat er te weinig aanmeldingen zijn voor een module, waardoor deze geannuleerd moet worden.