Kies op maat

Inloggen Menu

Digital Nomads

Take business to the next level. Ook voor je eigen bedrijf! In deze minor ontwikkel je online skills die je helpen als ondernemer, freelancer of remote worker overal je werk te kunnen doen. Met je laptop onder je arm verover jij straks als Digital Nomad de wereld en creëer je nieuwe business.

Je kiest zelf wat je studeert en hoe je dat doet. Jij bepaalt welke kennis je ontwikkelt in deze minor. Er is een à la carte menu waaruit jij de vakken kiest die voor jou interessant zijn. Jij weet natuurlijk het beste welke kennis jou verder helpt met je eigen bedrijf. Je kunt ook een opdrachtgever zoeken met een bestaand bedrijf.  

Je maakt een keuze uit de verschillende vakken. Een enkel vak kun je via e-learning volgen. Je draait mee bij een bedrijf of kiest zelf een invulling. Het enige doel binnen de minor Digital Nomads is om je business of die van je opdrachtgever te laten groeien via de inzet van digital tools.

Je leert bijvoorbeeld om de digital marketing naar een hoger niveau te brengen. Je vergroot je creatieve vaardigheden met photoshop en moviemaker. Of je ontwikkelt je verkoopskills met een van de sales courses. Je kunt ook naar het buitenland? Via internationale weken bij universiteiten in Europa kun je zo’n twee weken proeven aan een andere cultuur en de internationale context van je vakgebied. Je betaalt hiervoor zelf de kosten

Leerdoelen

Je zet je online kennis in binnen de vakgebieden marketing, sales en ondernemerschap.

  1. Student toont binnen de minor aan dat er groei binnen zijn/haar onderneming is gerealiseerd op vooraf vastgestelde kritische prestatie indicatoren (kpi’s).
  2. Student toont binnen de minor aan dat er persoonlijke groei is gerealiseerd op vooraf vastgestelde kpi’s.

Je bepaalt zelf de inhoud, wij zorgen voor de nodige support.

Je kunt kiezen uit:

- International Sales

- Zoekmachine marketing pro - SEO

- Affiliate marketing en display adverting

- Innoveren op BlockChain

- Photoshop

- Neuromarketing

- Business Intelligence (data analist)

Ingangseisen

Studenten van alle opleidingen kunnen deelnemen. Je hebt een eigen onderneming of zoekt een bedrijf waarvoor je aan de slag gaat met online. Je bent derde- of vierdejaars student en je hebt je propedeuse behaald.

Toetsing

Eindassessment: 30 EC