Kies op maat

Inloggen Menu

Audit & Advice

​Deze minor biedt jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het accountancy vak. Naast dat je veel nieuwe theorie tot je neemt, krijg je ook alvast wat mee voor de praktijk door middel van het schrijven van een ondernemingsplan en de twee projecten die je in deze minor krijgt. Eén project bestaat bijvoorbeeld uit rollenspellen waarbij jij als accountant een standpunt inneemt dat  je moet overbrengen op de klant (de docent). Dit zijn leuke gesprekken om te voeren en waarvan je ook nog eens veel van leert!

 

Hiernaast biedt deze minor jou ook de mogelijkheid om in contact te komen met accountancykantoren/bedrijven. Je hebt namelijk de mogelijkheid om je in te schrijven voor het  jaarlijkse Windesheim Accountancy Congres. Tijdens dit congres worden er workshops gehouden en een lezing gegeven. Op deze dag kun je op een informele manier in contact komen met accountants die je graag te woord staan.

Het maakt niet uit of je na deze minor wel of niet doorgaat in de Accountancy, want, hoe dan ook, je leert er veel van en dat kan niemand meer van jou afpakken!  Na deze minor kun je in één cursusjaar in deeltijd je bachelor Accountancy halen op Windesheim.

Gijs van de Riet

Ingangseisen

Zonder kennis van zaken over Bedrijfseconomie is het niet mogelijk. Deze minor is alleen toegankelijk voor studenten die de opleiding Bedrijfseconomie of Finance & Control volgen. 

Rooster

Wordt nader bepaald

Toetsing

Wordt nader bepaald