Kies op maat

Inloggen Menu

Financiƫle Besluitvorming

Voor iedereen, die straks een managementpositie wil bekleden of een eigen onderneming wil starten! Bedenk eens: wat geeft uiteindelijk altijd de doorslag bij elke strategische beslissing in welk vakgebied je ook werkzaam bent? Juist…: het financiële plaatje!

Leerdoelen

De student heeft voldoende financiële kennis en financieel inzicht om zijn functie als manager of ondernemer goed te kunnen uitoefenen en een goed gesprekspartner te kunnen zijn voor financiële instellingen zoals de accountant, de bank en de belastingdienst.

Ingangseisen

Propedeuse gehaald

Deze minor is toegankelijk voor studenten van elke opleiding behalve voor studenten van de opleidingen AC/F&C/FTA.

Doelgroep zijn Voltijdstudenten zonder financiële vooropleiding, maar die die kennis wel willen opdoen. Met name dus Sportkunde, Social Work, ICT/Techniek, HRM of Bedrijfskunde (studenten die een eigen bedrijf willen of managers-positie).

Rooster

afhankelijk van rooster, meestal op 3 dagen

Toetsing

Inhoud en werkvormen

De toegepaste werkvormen zijn allemaal gerelateerd aan casuïstiek uit de praktijk. Dat is ook de reden dat we geen tentamens afnemen maar alles toetsen d.m.v. uitwerking van praktijkopdrachten en casuïstiek uit het werkveld. Zo krijg je inzicht in wat er werkelijk speelt in organisaties en leer je ook het grotere verband zien.

Aanvullende informatie

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de minor, bel mij gerust 088-4699337 of mail mij jda.knobel@windesheim.nl. We kunnen ook altijd een afspraak maken om de minor eens door te spreken. Van harte welkom.

Jolanda Knobel: Minorbeheerder Financiële Besluitvorming

Kamer X972