Kies op maat

Login Menu

Cross-mediale marketing

Waarom Cross- mediale marketing?

In onze dynamische wereld is er geen organisatie die zonder marketing kan. Nieuwe technologieën, ondernemende concurrenten en veranderende gewoonten; de markt is continue in beweging. Wil je relevant blijven voor de doelgroep dan moet je wel meebewegen of misschien zelfs wel de beweging in gang zetten. Geen organisatie kan daarom nog zonder marketing. Zeker omdat de klanten tegenwoordig via heel veel kanalen geïnformeerd, overtuigd en verleid worden.

In deze minor leer je o.a. hoe je een visie op de markt ontwikkelt, inspeelt op de customer journey door de analytics te gebruiken, online marketing kan inzetten om de doelgroep te bereiken een marketingplan schrijft. 

Naast lessen in (online) marketing, communicatie en digital analytics, krijg je ook les in creatief schrijven, conceptontwikkeling en kwantitatief marktonderzoek.

Comaker marketing

Centraal in deze minor staat de comaker marketing. Een comaker is een praktijkopdracht die je in een team van maximaal 4 studenten uitvoert voor een opdrachtgever. Je zit één tot twee dagen bij de opdrachtgever om daar aan jullie marketingplan te werken. Het advies wordt onderbouwd door 'customer insights' die je hebt verkregen door marktonderzoek. Op deze manier doe je tijdens de minor al werkervaring op die mooi staat op je CV.

Leerdoelen

De student leert in deze minor marktonderzoek te doen en een goed onderbouwd marketingplan te schrijven.

Aanvullende informatie

Voor wie?

Deze minor is bedoeld voor studenten die in de eigen opleiding geen of enkel basis niveau marketing krijgen, maar wel meer over dit onderwerp willen leren.

Modules in deze minor

Comaker Marketing Management

Marketingcommunicatie

Kwantitatief onderzoek

Creatief schrijven

Online marketing

Digital analytics

Marketingconcepten

Overige bijzonderheden

-Locatie: Almere

-Onderwijsvorm; voltijds (maandag t/m vrijdag)

-Voertaal: Nederlands

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Antoine Adamowicz a.adamowicz@windesheimflevoland.nlĀ 

Ingangseisen

Propedeuse behaald.

Afhankelijk van opleiding en studiejaar.

Toetsing

Deze minor kent verschillende toetsvormen en toetsmomenten. Schriftelijke opdrachten en assessments zijn onderdelen van de toetsing.

Literatuur

Divers, behorend bij individuele modules.