Kies op maat

Inloggen Menu

Accountable Concepting for Leisure Entertainment

Heb je interesse in conceptontwikkeling, hou je van creativiteit, ben je resultaatgericht en ben je dol op de dynamische wereld van leisure en entertainment? Check dan de minor Accountable Concepting voor Leisure Entertainment. Daar transformeren we jouw passie in professionele expertise.

Wat maakt deze minor onderscheidend? In de moderne bedrijfswereld is innovatie essentieel, maar wat nóg belangrijker is, zijn bewezen, succesvolle concepten. Hier ga je verder dan simpelweg ideeën genereren; je test, valideert en perfectioneert ze middels een holistische 360-graden aanpak.

Breid jouw horizon uit: Hoewel de nadruk ligt op Leisure Entertainment, zijn de vaardigheden en technieken die je hier leert universeel toepasbaar. Of je nu afstudeert in commerciële economie, communicatie, media- en entertainment, journalistiek of bijvoorbeeld technische natuurkunde, deze minor geeft je de tools om boven je medestudenten uit te stijgen.

Intensieve begeleiding en real-world ervaring: Met een combinatie van individueel - en groepswerk bieden we je de kans om je kennis in praktijk te brengen. Onze experts concepting, media design, accountability & onderzoek, media & leisure entertainment zullen je begeleiden, en je krijgt de kans om te werken aan echte cases voor bestaande opdrachtgevers. Tussendoor checken we je vorderingen, en op het eind? Een pitch die zelfs de meest sceptische opdrachtgever zal overtuigen.

Praktische details:

  • Locatie: Fontys Academy for the Creative Economy, Tilburg. Een stimulerende omgeving voor creatieve geesten.
  • Studiemateriaal: We bieden een gestructureerd programma dat ondersteund wordt door het boek "Accountable Conceptdenken", een bijpassende reader en Adobe CC licentie met de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign
  • Toetsing & regels: Een duidelijk en transparant evaluatiesysteem om ervoor te zorgen dat je weet waar je aan toe bent.

Ben jij je perfecte kandidaat? We zoeken studenten die nieuwsgierig, gedreven en bereid zijn om hun ideeën te pushen. Als je gelooft dat je kunt bijdragen aan en profiteren van deze uitdagende maar lonende minor, willen we je ontmoeten.

Nog vragen? Neem contact op met onze coördinator, Gaby Crucq-Toffolo via g.crucq@fontys.nl of stuur een e-mail naar minoraccountableconcepting@fontys.nl. Voor meer details kun je ook de minorregeling downloaden. We staan klaar om je te assisteren in je keuzeproces en bieden graag een oriënterend gesprek aan om te bepalen of deze minor in lijn ligt met jouw ambities.

Toetsing

Minorregeling
Je kunt hier de minorregeling downloaden. Het doel van de minorregeling is om je te informeren over wat je als student gaat leren in de minor, hoe de toetsing eruit ziet en wanneer je de minor hebt afgerond. Aan de minorregeling kunnen studenten rechten ontlenen.