Kies op maat

Inloggen Menu

Minor Spaans I

In de minor Spaans leer je één van de meest gesproken talen ter wereld.

Je leert op basisniveau de Spaans taal zowel actief te gebruiken d.m.v. spreken en schrijven, als te begrijpen d.m.v. lezen en luisteren. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika.

Leerdoelen

Studenten verbeteren hun Spaanse taalvaardigheden door actief deel te nemen aan luister-, lees- en spreekopdrachten.

Studenten worden zich bewust van hun taalverwerving door leerstrategieën te ontwikkelen om hun Spaanse taalvaardigheid te verbeteren.

Studenten verbeteren hun communicatieve effectiviteit door het schrijven van verschillende teksten, door het spreken van Spaans in lesactiviteiten en door het luisteren naar diverse opnames en medestudenten.

Studenten worden zich bewust van de verschillende aspecten van grammatica, vocabulaire en stijl die communicatie kunnen beïnvloeden.

Studenten werken aan correctheid van hun Spaans door het ontvangen van feedback van medestudenten en docenten en het geven van feedback op het werk van medestudenten.

Aanvullende informatie

Startmomenten voor de Spaans I -variant: Periode 1 (september) & periode 3 (februari)

Leslocatie: Eindhoven : 3e verdieping van De Witte Dame, Emmasingel 28 in Eindhoven. De locatie bevindt zich op tien minuten loopafstand van het NS-station.

Spaans I kun je vervolgen met een mix and match variant in een van de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Chinees of Nederlands.

Ingangseisen

Geen of zeer geringe voorkennis. Je start op 0-niveau en het ERK eindniveau is A1.

Toetsing

De verschillende modules worden afgesloten met zowel schriftelijke als mondelinge toetsen, evenals verschillende soorten presentaties

Rooster

10 weken waarvan 8 * 15 contacturen per week, inclusief coaching en 2 tentamenweken.