Kies op maat

Inloggen Menu

Minor Spaans II

 

Indien je voorkennis hebt (min. ERK niveau A1), kun je Spaans II volgen. Het eindniveau van Spaans II is het ERK niveau A2

Zowel mondeling als schriftelijk leer je via alledaagse thema’s informatie over te dragen en ook te begrijpen. De cultuur van Spanje en Latijns-Amerika komt hierbij eveneens aan bod.

Leerdoelen

Studenten verbeteren en verdiepen hun Spaanse taalvaardigheden door actief deel te nemen aan luister-, lees- en spreekopdrachten.

Studenten worden zich bewust van hun taalverwerving door leerstrategieën te ontwikkelen om hun Spaanse  taalvaardigheid te verbeteren.

Studenten verbeteren en verdiepen hun communicatieve effectiviteit door het schrijven van verschillende teksten en door het spreken van Spaans in lesactiviteiten.

Studenten leren de verschillende aspecten van grammatica, vocabulaire en stijl toe te passen die communicatie kunnen beïnvloeden in een professionele omgeving.

Studenten werken aan correctheid van hun  door het ontvangen van feedback van medestudenten en docenten en het geven van feedback op het werk van medestudenten.

Ingangseisen

Niveau A1

Rooster

16 contacturen per week

10 weken per lesperiode: 8 lesweken + 2 tentamenweken

Toetsing

Schriftelijk en mondeling

Presentaties

Aanvullende informatie

 

Startmomenten: periode 2 (november)& periode 4 (april)

Leslocaties

Eindhoven: gebouw Witte Dame, Emmasingel 28 3e verdieping

Deze mix & matchvariant kun je laten aansluiten op een eerder gevolgde mix en match variant in één van de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Chinees of Nederlands