Kies op maat

Inloggen Menu

Smart Industry

Welkom bij Smart Industry!

Denk je dat je klaar bent voor BV Nederland 4.0? Misschien studeer je aan een technische opleiding en zie je dat de arbeidsmarkt momenteel gunstig is. Of je doet een bedrijfskundige opleiding, gebruikt Whatsapp en vindt dat meer technologische kennis niet nodig is.

Think again! De ondernemingen en organisaties die Nederland Smart maken, zoeken hiervoor geen

Leerdoelen

Je zult regelmatig worden uitgedaagd om op voor jou onbekend terrein te opereren. De deelnemers komen van verschillende opleidingen. Om de verbreding te kunnen bieden, zijn er verschillende leerlijnen ontwikkeld. Je volgt de leerlijnen die een aanvulling vormen op je eigen achtergrond.

De leeromgeving is zodanig ingericht dat je een hoge mate van flexibiliteit hebt wat betreft de leermomenten. Je studeert zoveel mogelijk online. De momenten dat je samenkomt met medeprofessionals zullen altijd zodanig ingericht zijn dat je door interactie met anderen leert en je netwerk verrijkt.

De minor wordt vanuit het werkveld actief gevoed met interessante casussen en opdrachten. Je zult regelmatig met de opdrachtgever aan tafel zitten en sparren over mogelijkheden om de casus aan te pakken. In veel gevallen zullen er voorwaarden qua kennis, vaardigheden en houding worden gesteld om te mogen deelnemen aan een praktijkproject.

Een team van professionals (werkveld en docenten) zullen je ondersteunen in je ontwikkeling. Hierbij zul je altijd als een (onervaren) medeprofessional worden behandeld en niet als student. 

Aanvullende informatie

De minor wordt in Nijmegen gegeven.

Voor meer informatie:

info@han.nl | T (024) 35 30 500 van 09.00 tot 16.30 bereikbaar | www.han.nl

of kijk HIER.

Inschrijven? Goed om te weten!
Bij populaire minoren vindt 3 tot 4 weken na het open gaan van de inschrijvingen een loting plaats áls er op dat moment meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen. Bij de minoren waar nog plaats is, geldt daarna tot aan de sluiting van de inschrijfperiode: zodra een minor vol is, wordt deze gesloten, vol = vol.

Daarnaast geldt dat als het aantal aanmeldingen na drie weken ruim onder de norm ligt; deze minor mogelijk wordt teruggetrokken. Dus heb je interesse, meld je direct aan.

Schrijf je op tijd in!

Let op: Voor HAN studenten geldt dat zij zich, in geval van uitloten of geen doorgang van de eerste keuze NA de periode van besluitvorming (deze duurt ca. 3 weken), kunnen herinschrijven. Dit kan alleen op de dan nog beschikbare minoren die plaatsen vrij hebben.

Ook dan geldt: zodra een minor vol is, wordt deze gesloten, vol = vol.

Een goed overzicht van de HAN minoren kun je vinden in de minoren app! De app is bereikbaar via: http://www.minoren-han.nl/

Ingangseisen

Voorwaarden voor deelname

  • Je hebt/volgt een opleiding aan een technische of economische faculteit (bedrijfseconomisch of -kundig);
  • Je beschikt over 135 of meer EC.

Toetsing

Deelnemers krijgen gedurende de leerlijnen op verschillende momenten de gelegenheid om zich te laten beoordelen. In principe is iedere interactie met een activiteit of met betrokkenen (studenten, coaches, opdrachtgevers, etc.) een toetsmoment (continuous assessment). Alhoewel veel taken in teamverband zullen worden uitgevoerd, zal er genoeg aandacht zijn voor individuele prestaties.

Literatuur

Er zal zoveel als mogelijk worden gewerkt met open source en online materiaal.

Rooster

We werken met een systeem van blended learning, waarbij het uitgangspunt is dat als je uitgenodigd wordt om naar school (locatie Nijmegen) te komen dit een toegevoegde waarde heeft voor je leerproces. Hoorcolleges worden alleen als weblectures aangeboden en er is een ruim aanbod van studie-activiteiten die je op eigen gelegenheid kunt doen.

Ook zullen we vaak op locatie bij bedrijven aan casussen gaan werken. Dit biedt je de gelegenheid om inspiratie op te doen voor creatieve oplossingen en je professionele netwerk uit te breiden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer informatie. Hier vind je ook de contactgegevens van de minorcoördinator. Neem gerust contact met hem op bij vragen of twijfels.