Kies op maat

Inloggen Menu

Hogeschool Inholland Online Minormarkt op 17 april 2024

 

Meld je hier alvast aan!

 

Kies voor wat jij belangrijk vindt, kies een challenge als minor!

Ben jij er klaar voor om je kennis echt tot leven te brengen? Impact te maken op vraagstukken die ertoe doen? Als Young Professional samen te werken met ondernemers, gemeenten, bewoners, onderzoekers en studenten van verschillende opleidingen? Welkom bij de interdisciplinaire minors van Inholland! Zet je tanden in thema’s als climate, entrepreneurship, food & health, leisure & tourism, music industry, social impact, sustainable fashion en tech & society.

Welke van de 10 interdisciplinaire minoren van Hogeschool Inholland is jou op het lijf geschreven? We bieden er 5 in het Nederlands en 5 in het Engels:

 

Kom meer te weten over de challenges die je te wachten staan tijdens onze online minorenmarkt op woensdag 17 april van 16.00 – 17.30 uur (via Teams).

 

 

 

Tot dan!

 

Ervaringen van studenten die bij Inholland een challenge als minor hebben gevolgd:

 

"In deze uitdagende omgeving heb ik creatieve vaardigheden opgedaan, waardoor ik beter met veranderingen om kan gaan; professioneel en in mijn privéleven."

 

"Met maatschappelijke vraagstukken bezig zijn vind ik nou eenmaal belangrijk, omdat er heel veel speelt in de wereld op dit moment. Dat kan ook met je eigen onderneming."

 

"Eerst wilde ik alleen maar bij vrienden in het team zitten. Door de minor zie ik dat het zoveel beter werkt in een groep met verschillende kennis en kwaliteiten."