Kies op maat

Inloggen Menu
  1. Voedselveiligheid

    5,0 EC

    Open Universiteit
    Door het evolueren van de westerse stijl van leven en het daarop inspelen van de voedingsmiddelenindustrie is in onze samenleving een groot aanbod aan voedingsmiddelen beschikbaar gekomen waarvan de karakteristieken zijn grote variatie met aandacht voor versheid en gebruiksg…
    • 10 feb 2020 t/m 17 apr 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 1 februari 2020
  2. Towards a healthy society: Good health & well-being for all

    15,0 EC

    Course content Good health & well-being for all at all ages   Would you like to think about the future of health in society? Do you want to play a role in improving health for everyone in the field of agriculture, food and the living environment? Then this minor ma…
    • 4 mei 2020 t/m 10 jul 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 10 februari 2020
  3. Plant(W)aardige toekomst!

    15,0 EC

    We kunnen er niet omheen: planten hebben de toekomst. De groeiende wereldbevolking zal gevoed moeten worden, en de deskundigen zijn het erover eens dat plantaardige producten daarin een vooraanstaande rol moeten gaan spelen. Plantaardige eiwitten (en vetten) zijn prima in st…
    • 4 mei 2020 t/m 10 jul 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 10 februari 2020
  4. Ecosystem services and their value to society

    15,0 EC

    Ecosystems deliver us crucial services, such as the production of food, purification of air and water, pollination of crops and opportunities for recreation. However, as the world’s population increases rapidly, our natural resources are running out, and biodiversity decreas…
    • 4 mei 2020 t/m 10 jul 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 10 februari 2020
  5. Design zonder Grenzen

    15,0 EC

    In deze minor brengen we studenten doelgericht in aanraking met zeer uiteenlopende creatieve disciplines, zowel binnen als buiten HAS Hogeschool, om tot innovaties en probleemoplossing te kunnen komen in de eigen discipline. Denk bij de term ‘creatieve disciplines&rsqu…
    • 4 mei 2020 t/m 10 jul 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 10 februari 2020
  6. What´s in it for me: Een Marketingexpeditie

    15,0 EC

    Marketing is oud, marketing is nieuw. Marketing is voor nu, maar ook voor de toekomst. Je bezig houden met marketing staat gelijk aan steeds weer op expeditie gaan: in de huid kruipen van je klant, op alle mogelijke manieren. En daar je producten of diensten op afstemmen. In…
    • 4 mei 2020 t/m 10 jul 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 10 februari 2020
  7. Voeding en gezondheid

    5,0 EC

    Open Universiteit
    Voor de meeste mensen is een goede gezondheid het belangrijkste in het leven. Die gezondheid wordt voortdurend bedreigd door allerlei factoren zoals overvoeding, ondervoeding, te weinig lichaamsbeweging, roken, alcohol enz. Het onderwerp voeding staat al enige tijd volop in …
    • 13 mei 2019 t/m 1 aug 2020 Aanmelding sluit uiterlijk 1 augustus 2020
  8. Voeding & Attitude

    15,0 EC

    In Nederland, en internationaal, staan we voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van volksgezondheid en duurzaamheid. Een belangrijk thema voor zowel gezondheid als duurzaamheid is voeding. Om verder te komen in het oplossen van dergelijke maatschappelijke vraagstu…
    • 31 aug 2020 t/m 13 nov 2020 Aanmelding opent 3 februari 2020
  9. New Earth

    30,0 EC

    A sustainable lifestyle seems to be in reach for the world’s elite only. Only the rich can afford to spend on solar panels, biological food and eco-fashion while the poor are forced to migrate due to the destruction of their environment.   New Earth takes a critical app…
    • 1 sep 2020 t/m 7 feb 2021 Aanmelding opent 4 februari 2020 om 09:00 uur
  10. Data Science

    30,0 EC

    Het functioneel en geautomatiseerd kunnen analyseren van veel data (Big Data) is DE vaardigheid van de toekomst. In de Minor ‘Data Science’ aan de HAN leer je op een praktische en goede manier omgaan met grote hoeveelheden (biologische) data en deze software-mati…
    • 1 sep 2019 t/m 31 jan 2020 Gesloten
    • 1 sep 2020 t/m 31 jan 2021 Aanmelding opent 1 maart 2020 om 09:00 uur
  11. Food Quality & Health

    30,0 EC

    Door o.a. de groeiende wereldbevolking, de hogere eisen aan kwaliteit, veiligheid en gezondheid van voeding en de invloed van voedselproductie op het milieu, wordt de (wereldwijde) voedingssector uitgedaagd om op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve methoden om de voedselpro…
    • 2 sep 2019 t/m 7 feb 2020 Gesloten
  12. International dairy processing

    15,0 EC

    In this minor the student will learn how milk is transformed into added value products in another country by performing a practical assignment abroad (US or France).In this task, the student is able to make a comparison between dairy processing activities in a foreign county…
    • 1 feb 2020 t/m 1 jul 2020 Gesloten
  13. Healthy & Safe Nutrition

    15,0 EC

    Door o.a. de groeiende wereldbevolking, de hogere eisen aan kwaliteit, veiligheid en gezondheid van voeding en de invloed van voedselproductie op het milieu, wordt de (wereldwijde) voedingssector uitgedaagd om op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve methoden om de voedselpro…
    • 18 nov 2019 t/m 7 feb 2020 Gesloten
  14. Sustainable Nutrition

    15,0 EC

    Door o.a. de groeiende wereldbevolking, de hogere eisen aan kwaliteit, veiligheid en gezondheid van voeding en de invloed van voedselproductie op het milieu, wordt de (wereldwijde) voedingssector uitgedaagd om op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve methoden om de voedselpro…
    • Nog geen onderwijsperiode bekend
  15. Dairy Processing

    15,0 EC

    Wil je graag weten hoe kaas, yoghurt en ijs gemaakt worden? En wil je zelf aan de slag met het maken van deze producten? In deze minor leer je alles over het verwerken van melk tot verschillende producten en ga je zelf ook praktisch aan de slag met het maken van kaas en ande…
    • 1 feb 2020 t/m 1 jul 2020 Gesloten
1 2 >